Samu. Aki semmi más nem, csak Samu. Bármi olyasmi hagyja el valamelyik családtag száját, hogy "Te kis pulyka/gombafej/zsivány/büdös/humorherold/sajtkukac/Géza/nyunyi/büdöslábú/pelusos..." A válasz sértett önérzetű arckifejezéssel rávágott, ellentmondást nem tűrő "Nem! Nem vagyok pulyka/gombafej/zsivány/büdös/humorherold/sajtkukac/Géza/nyunyi/büdöslábú/pelusos..." Még akkor is, ha különben az. Ezzel remekül lehet bosszantani szegényt, de azért igyekszünk ezt a késztetést visszaszorítani magunkban (és Majában). Elvakultsága hozott már egy pár vicces párbeszédet:

-Büdös disznó vagy!

-Nem vagyok ügyes disznó!

***

-Te, térdig lóg a pelusod!

-Nem vagyok térdiglógapelusod!

***

-Az mi?

-Teafilter.

-Nem vagyok filter!

***

Maja: Samu, ne legyél türelmetlen!

Samu: -De legyek türelmetlen!

***

Ez utóbbi kicsit ugyan eltér az eredeti témától, de néha, ha nagyon belelovallja magát, átcsap teljes tagadásba, és mindennek az ellenkezőjét vágja rá.

A bejegyzés trackback címe:

https://vidrak.blog.hu/api/trackback/id/tr393531742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása