Innye

 2010.08.17. 00:59

Samu, a vérbeli leendő birkagazda, az arc már megvan hozzá, a többi meg majd jön magától.

 

Nagyon tetszettek neki a birkák, de hát igazából neki nagyon sokminden tud tetszeni, még olyan hihetetlen dolgok is, mint egy szép naplemente! Tegnapelőtt igazi pasis élményben volt része: itt minden évben van egy nagy repülős fesztivál, és a legnagyobb szám a Red Arrows műrepülő (vagy mi) csapat, piros, sugárhajtású repcsikkel mutatnak be hihetetlenebbnél hihetetlenebb alakzatokat, mutatványokat, na, hát Samu csak úgy ontotta a "huuuu" meg "aaaaa" felkiáltásokat, abszolút vette a lapot, biztos egy innye is kiszaladt volna a száján, ha tudna már beszélni.

De annyi klassz helyen jártunk már (hogy innye), jó ideje azon töröm a fejem, hogy a sok szép képet, amik készültek, hol és hogyan tegyem közzé, rövid magyarázatokkal, kommentekkel. Sajnos itt nagyon keskeny a hasáb, nagyon le kell kicsinyíteni a képeket, szinte élvezhetetlenné válnak. Kedves olvasók! Valakinek valami ötlet? Feltenném a képtárba, csak az olyan körülményes. Aztán lehet, hogy a vége mégis az lesz...

A bejegyzés trackback címe:

https://vidrak.blog.hu/api/trackback/id/tr362226988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mustela 2010.08.17. 08:40:01

picasaweb.google.com
Itt tudsz létrehozni korlátlan számú albumot. Tudod weben keresztül is használni, de azt is megteheted, hogy letöltöd az alkalmazást a gépedre és mint program használod, de az sokak szerint bonyolult. Személyes tapasztalatom nincs.
A lényeg, hogy az albumok linkjét és címét tudod közzétenni és mi földönfutók jól megnézzük.

Anzán 2010.08.17. 21:32:45

Hááát, szerintem ez a kép pl. nagyon is élvezhető! :)))

(egyébként itt nem lehet beállítani a hasáb nagyságot? Vagy hogy kicsit más legyen a nézet? - bocsi, nem értek a blog.hu-hoz, szóval csak filózom)

Viba 2010.08.17. 21:44:52

Hát egy élmény volt végig olvasni előző és a mostani blogodat :)) Néhol elérzékenyültem, néhol pedig fulladtam a röhögéstől :))) A gyerekek pedig pont úgy néznek ki, mint Te kicsiben :))) Sok sok puszi az egész családnak, most már olvaslak mindíg :)))
Puszi
Viki a Donkóéktól :)))

vidramam 2010.08.20. 00:53:41

Képtáram az már van, volt is már olyan poszt, ahol belinkeltem, mert oda töltöttem képeket. Fotóalbumos, nincs vele semmi gond, csak mire az ember lekicsinyítgeti, feltöltögeti a képeket, hosszadalmas. Nem hiszem, hogy a picasa sokkal egyszerűbb lenne, inkbb arra gondoltam, hátha valaki tud valami új találmányt képközzétételre...

vidramam 2010.08.20. 00:55:20

Anzán, hát igen, az lenne jó, ha a baloldali dobozsávot meg tudnám szüntetni, azzal meg is oldódna a képproblémám, mert akkor már elég széles lenne a szövegsáv ahhoz, hogy kellemes méretű képeket szúrjak bele. De zet még nem tudtam megoldani, majd megnézem újra, hátha azóta okosabb lettem. :)

vidramam 2010.08.20. 00:56:09

Viki, szia, üdv a törzstáborban! :D

Mustela 2010.08.21. 21:45:10

Helló vidracsalád és elsősorban helló legkisebb kis vidrafi! Szeretnénk a Mókuval nagyon boldog névnapot kívánni, küldtünk e-képeslapot, reméljük a jókívánságokon kívül az is megérkezik!
Puszi mindenkinek!

Mustela 2010.08.21. 21:50:15

Bocs, későn jött a háttérinfó: Csík is boldog névnapot kíván. Innye.
süti beállítások módosítása